Monday, May 25, 2015

Kahvikauppa Remin kahvipurkit

Kahvikauppa Remin kahvipurkit. Valmistettu arviolta 1930-luvulla. Vasemmanpuoleisen purkin koko n. 10 cm (pituus) x 10 cm (leveys) x 18 cm (korkeus). Oikeanpuoleisen purkin koko n. 16 cm (pituus) x 10,5 cm (leveys) x 8 cm (korkeus). Purkkien valmistaja tuntematon.

Turkulaisen Kahvikauppa Remin paahtimo ja myymälä sijaitsi osoitteessa Eerikinkatu 15. Nykyään tilalla on Hesburgerin pikaruokala, ja rakennus itsessään on osa Hansakorttelia

3 comments:

 1. Hei!
  Minulla olisi kaksi kyseistä kahvipurkkia. Ovat kylläkin pysty mallisia mutta muuten sopivat kuvaukseesi. Missä ne kannattaisi käydä arvioimassa /myymässä?
  Kiitos!

  Terveisin. Aino
  aino.askala@hommata.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Moikka. Minulta tuo purkki löytyy myös, mutta en ole vielä sitä ehtinyt lisätä sivuilleni. Kyseessä on kuitenkin varsin harvinainen ja arvokaskin purkki, joten ihan ilmaiseksi ei kannata luopua! Omani ei ole ihan priimakuntoinen, joten jos sinulta löytyisi parempikuntoinen, olisin ainakin minä kiinnostunut ostaja - reilulla hinnalla tietty! Facebookissa on paikkoja joista noille voisi löytyä ostajia. Jos et Facebookia käytä, niin voin toki auttaa sinua. Olisiko sinulla kuvaa omista purkeistasi? Kunto vaikuttaa aika paljon siihen, minkä hintaisista purkeista on kyse!

   Yt,

   Olli

   Delete